Zapoznaj się z kompleksowymi informacjami jak utrzymywać higienę w różnych branżach zakładów przemysłu spożywczego przy pomocy preparatów Polana.

Przeczytaj nasze przewodniki:

Higiena w zakładach mlecznych
Higiena w zakładach mlecznych

Mycie i dezynfekcja w różnych układach produkcyjnych, mycie pianowe, higiena rąk.

czytaj dalej »
Higiena w zakładach przetwórstwa mięsnego
Higiena w zakładach przetwórstwa mięsnego

Mycie i dezynfekcja przyrządów, kontenerów i pomieszczeń na różnych etapach produkcji.

czytaj dalej »
Higiena w zakładach piekarniczo-cukierniczych
Higiena w zakładach piekarniczo-cukierniczych

Mycie i dezynfekcja pomieszczeń i urządzeń piekarniczych.
 

czytaj dalej »
Higiena w zakładach piekarniczo-cukierniczych
Higiena w budynkach inwentarskich

Mycie i dezynfekcja w budynkach inwentarskich przeznaczonych dla bydła i trzody.

czytaj dalej »
Higiena w zakładach drobiarskich
Higiena w gospodarstwach drobiarskich

Mycie i dezynfekcja w gospodarstwach drobiarskich.

czytaj dalej »
Higiena w ogrodnictwie
Higiena w ogrodnictwie

Mycie i dezynfekcja w ogrodnictwie.

czytaj dalej »
Higiena przeciw ptasiej grypie
Higiena przeciw ptasiej grypie

Z preparatami Polana zabezpieczysz swoją hodowlę przed zakażeniem ptasią grypą.

czytaj dalej »

©2005-2017 Transvet oraz licencjodawcy - wszystkie prawa zastrzeżone
projekt i realizacja Jolibord Media